Om

Om Kispira Livscenter


Kispira Livscenter hjälper företag  till

välmående, utveckling & framgångsrika resultat.


Vår mission

Kispira har startats i syfte att hjälpa människor och organisationer till kraft och livsbalans.Vi tror på framgång genom välmående, arbetplatser som tar fram det bästa hos människor samt förebyggande arbete för att utrota utbrändheten.


Vad vi gör

Kispira anordnar kurser & events inom personlig utveckling och hälsa och erbjuder kompetensutveckling för medarbetare och chefer. Vårt fokus är att hjälpa företag att sänka sina kostnader för sjukskrivningar samt öka effektivitet och försäljning.


Matchning

Vi tror på en framtid där människor & företag skapar framgång & expansion genom välmående och där vi tillsammans bidrar till en bättre värld. Därför vill vi bidra till att du hittar den kompetens som är rätt för just dig.


Förutom att lotsa er rätt och matcha er med dem ni behöver, har vi genom vårt register, äkta engagemang och gedigna branschkunskap, också tillgång till den absolut bästa kompetensen då vi skräddarsyr era kurser & events.


Vårt namn

Namnet "Kispira" står för att vi hjälper er och organisationers livsenergi och livskraft att växa, namnet står även för att spira och för inspiration.


Att leva och lära är verkligen något som ska vara roligt och vi är alla här för att bidra och utvecklas till vår högsta potential! Senaste nytt!


Är du VD, chef eller på annat sätt intresserad av smartare friskvård?


Ta chansen att få bonusar, gåvor, senaste nytt & VIP-inbjudningar genom att registera dig för nyhetsbrevet.

 

Jag vill ha Kispiras nyhetsbrev för Företag!


Framgång genom välmående

Maria Lindén

Grundaren av Kispira Livscenter heter Maria Lindén.

Maria är social entreprenör med över tio års erfarenhet av arbete med kreativ kommunikation för goda syften.


Bland hennes erfarenheter finns arbete med projektledning, kommunikation & entreprenörskap för allt från Stockholms Stad och företag till föreningar, skolor, kulturaktörer samt uppstart av egna projekt.


Karriärnätverket Shortcut har tidigare utsett Maria till en av landets mest spännande unga förmågor. Hon har under flera år drivit företag, jobbat som chef inom CSR samt startat ett projekt som belönats med stipendium, vunnit tävling & gästat TV4 Nyhetsmorgon.


Kispira Livscenter - Forum för välmående & utveckling är en satsning som ämnar bidra till välmående & utveckling för både människor & organisationer.


"Jag tror på att människor behöver varandra & på kraften i att leva & verka utifrån sanna värderingar". Tack för att du tar dig tiden att besöka Kispiras hemsida. Jag hoppas att vi får chansen att ses & att du får en dag full av mening & livkraft!"